måndag 21 november 2011

JULSTÄMPLAR

Har ni börjat med era julkort? Här är tillverkningen igång om än i sakta mak.

San släppte för ett tag sen sin julkollektion av Digitalstämplar, du har väl inte missat dom? Klicka dig in till henne och botanisera bland nyheterna.
Klicka på bilden för att komma till webshopen.
//Tesa

4 kommentarer:

 1. Jag är klar med mina julkort. Men gör ett då och då ändå. Ofta dyker det upp någon man vill skicka till.Ska kolla de fina stämplarna. ha en bra dag kram

  SvaraRadera
 2. Jo börjat med julkorten har jag men jag är inte på långa vägar klar. Det brukar jag bli dagen före de ska skickas. Ha ha! Än har jag inte kommit iväg till Ljuva änglar men till helgen ligger en Karlstadstur inplanerad. Visserligen till en kompis men en shoppingtur kan jag nog få med henne på. Annars brukar jag skicka in gubben med en lista (han jobbar i Karlstad).
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gör ett och annat julkort...men tänkte ta tag i det i helgen ordentligt. Har sett så ånga fina idéer på mina bloggrundor.Väntar på en hörnstans (rund) som jag skickat efter. Klipper inga fina hörn har jag upptäckt. Ha en fin dag. Kramen din trogna läsare Brittis

  SvaraRadera
 4. Jadå, har hållt på med en massa julkort, rena rama massproduktionen. Lovade mig själv förra året att jag ska minnsan börja efter midsommar i år, men det blir aldrig som man tänkt :) Så nu är det det enda jag gör, har så mycket beställningar, så sitter dag o natt, inte kul alls!!

  SvaraRadera